Triangel organiseert reeds vele jaren succesvol sociale vaardigheidscursussen voor kinderen en jongeren.

Ook na onze cursus krijgen we vaak de vraag voor verdere opvolging. Om aan deze vraag tegemoet te komen, bieden we een vervolgtraject met oefensessies aan.

Sociale vaardigheden leer je immers niet enkel door een cursus te volgen, maar vooral door intensief te oefenen gedurende een langere periode. Door veel te oefenen in groep optimaliseren we de slaagkansen

Jongeren van 10 tot 19 jaar die het moeilijk hebben met sociale contacten, assertiever willen worden en bereid zijn om te oefenen in een kleine groep met leeftijdsgenoten.

 • Groepjes 5-10 personen
 • Twee leeftijdsgroepen: 10-14 jaar en 14-19 jaar.
 • Voorwaarde voor inschrijving: je hebt bij Triangel een sociale vaardigheidscursus gevolgd OF je schrijft je voorafgaand in voor 3 individuele sessies bij één van onze trainers.
 • Je wil graag in kleine groepjes je sociale vaardigheden verder inoefenen.

In de oefensessies gaan we in kleine groepjes (5-10 personen) de geleerde vaardigheden uit de cursus verder inoefenen aan de hand van rollenspel, groepsoefeningen, concrete situaties uit je dagelijks leven, …  We oefenen in een veilige omgeving met jongeren van je eigen leeftijd, onder begeleiding van een ervaren trainer.

De sessies gaan om de twee weken door op donderdagavond (18.30u-20.00u ofwel 20.15u-21.45u afhankelijk van je leeftijdsgroep, het tijdstip is afhankelijk van aantal deelnemers en wordt na inschrijving gecommuniceerd).

Op onze vaste locatie: Dienstencentrum Compostela, doolweg 6, 2150 Borsbeek

We werken met een flexibel systeem van een 10-beurtenkaart ter waarde van €300 (€30 per sessie). Per ingeschreven sessie brengen we 1 beurt in rekening. Zijn je beurten opgebruikt, kan je een nieuwe kaart van 10 sessies aankopen.

Na inschrijving en aankoop van een 10-beurtenkaart geef je aan de trainer door op welke data je aanwezig kan zijn. Kan je een keertje niet, is het geen enkel probleem om een beurt over te slaan, maar vragen we wel om dit minstens een dag op voorhand te communiceren indien mogelijk. Je kiest zelf hoe vaak je aanwezig bent, afhankelijk van je nood aan inoefening.

Heb je interesse om in onze oefensessies je sociale vaardigheden verder te trainen, schrijf je dan in via het inschrijvingsformulier op onze website. Na inschrijving krijg je verdere info i.v.m. de betaling en wanneer je kan starten met de oefensessies.

Wij vragen om een voorschot van €100 op rekening van Triangel BE69 0689 4258 3278. Gelieve bij deze storting duidelijk de naam + SOVA 10 beurtenkaart te vermelden.

 • Het resterende bedrag van €200 wordt betaald bij aanvang van de eerste sessie.
 • Bij vragen kan u ons steeds telefonisch contacteren: 03.321.09.88 of 03.500.09.88

  Naam

  Geboortedatum

  Adres

  Telefoonnummer

  GSM

  Uw email (verplicht)

  School/Studierichting

  Doorverwijzer? eigen initiatief? (Indien mogelijk contactgegevens doorgeven)

  Waarop zou je willen oefenen in deze sessies?

  Duid 1 van onderstaande opties aan