De reden waarom je een loopbaancoach inschakelt, kan zeer divers zijn. Soms heb je steun nodig bij een carrièrestap, een bijkomende opleiding, zoek je een klankbord of een bedrijf met de gepaste bedrijfscultuur, zit je met ongenoegen op de werkvloer, stress, teleurstelling, onzekerheid of ben over- of onder gekwalificeerd, soms heeft je huidige werkgever geen begrip voor mensen met specifieke noden en beperkt dit je doorgroeimogelijkheden. In al deze gevallen kan het nuttig zijn een loopbaancoach in te schakelen.

Loopbaanbegeleiding is voor alle leeftijden en niveaus. Ben je bediende, hoger opgeleid, zit je in de verkoop of heb je een technisch profiel je kunt steeds gebruik maken van deze mogelijkheid tot ondersteuning.

Tijdens loopbaanbegeleiding gaan we gedurende een persoonlijk traject van 7 uur samen met een professionele loopbaancoach op zoek naar antwoorden op jouw loopbaanvragen. Jouw traject wordt volledig op maat gemaakt, waarbij jij de controle behoudt en de ervaren coach je bijstaat.

Wil je beginnen met een loopbaanbegeleidingstraject? Dan kun je een kosteloos kennismakingsgesprek aanvragen via ons online inschrijvingsformulier (link naar formulier op www.triangelloopbaancentrum.be). Als je nog verdere vragen hebt, kun je ons bereiken via telefoon op 03 500 03 10 of via e-mail op jolien@triangel-vzw.be.

Met de loopbaancheque van VDAB heb je de mogelijkheid om 7 uur loopbaanbegeleiding te volgen, verdeeld over 2 trajecten: 4 uur en 3 uur. De kostprijs voor één trajectcheque bedraagt €45,-. Voor de eerste 4 uur betaal je dus €11,25 per uur en voor de volgende 3 uur €15,- per uur.

Triangel is een centrum waar veel kennis, expertise en ervaring reeds 40 jaar samenkomen. Hierdoor kunnen we bij Triangel vanuit verschillende specialisaties loopbaanbegeleiding aanbieden, zoals bv. autisme, AD(H)D, Hoogbegaafdheid, … En dat noemen we Loopbaanbegeleiding plus.

Het voordeel van een loopbaancoach met een expertise rond personen met een diagnose is dat er efficiënter kan gewerkt worden en er rekening wordt gehouden met individuele beperkingen of troeven. De specifieke noden en verdiensten van bv iemand met een autisme spectrum problematiek, ADHD en hoogbegaafdheid worden belicht in het loopbaantraject.

Je wordt gesteund door iemand met skills die thuishoren in een therapeutische setting. Onze coaches focussen op wat er echt toe doet maar houden tegelijkertijd rekening met je mogelijkheden, kwaliteiten of beperkingen en houden realistische doelen voor ogen. Je wordt gestimuleerd om je professionele ambities duidelijk te stellen en je competenties te matchen. Dit kan confronterend zijn, maar ook constructief.

Ben je nog niet helemaal zeker of je wel wil starten ? Doe dan de gratis online loopbaantest en kijk of het voor jou aangewezen is om te beginnen met loopbaanbegeleiding. Klik hier om de gratis loopbaantest te starten.

Ben je wel al zeker dat loopbaanbegeleiding iets voor jou is maar wil je  nog wat meer informatie, dan kan je een gratis kennismakingsgesprek aan vragen. Telefonisch op 03 500 03 10 of via een online formulier. Klik hier om naar het aanvraagformulier te gaan.

Heb je een specifieke vraag, dan kan je even bellen op 03 500 03 10 of kan je het online vragenformulier invullen. Klik hier om naar het formulier te gaan.

Als je voldoet aan de vereisten om loopbaancheques aan te vragen, kun je twee keer een cheque aanvragen. De eerste cheque geeft recht op 4 uur begeleiding, de tweede cheque op 3 uur. Voor elke loopbaancheque betaal je een eigen bijdrage van €45. Als je momenteel werkzaam bent of zelfstandig bent, kun je elke 6 jaar 7 uur loopbaanbegeleiding volgen met behulp van loopbaancheques.

Je kan de loopbaancheque van VDAB bestellen door gratis te bellen naar  0800 30 700 (elke werkdag van 8 tot 16.30 uur) of te surfen naar de website van VDAB.